Νέα - Ανακοινώσεις

Τα τελευταία νέα μας

Ανοιχτή επιστολή υποψηφίου Νίκου Κουρουπάκη

Φίλες και Φίλοι Στειακοί,

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένος που για ακόμα μια φορά οι πολίτες του Δήμου Σητείας με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, δίνοντας σε εμένα και τους συνεργάτες μου την ευκαιρία να διεκδικήσουμε μια νέα θητεία με ένα στοχευμένο και υλοποιήσιμο αναπτυξιακό πρόγραμμα για την πρόοδο του τόπου μας.

Η εμπειρία μας, η δυνατότητα συνεργασίας και η αγάπη μας για την περιοχή μας θα είναι οδηγός για την επόμενη μέρα στο Δήμο Σητείας.

Με νέες συνθέσεις σφυρηλατούμε την ενότητα μας και τη συμπόρευση και χωρίς συναλλαγές, κρυφές συμφωνίες, ισότιμα και δημοκρατικά και μέσα από ένα ανοιχτό διάλογο στοχεύουμε στη συνεννόηση, στη συμβολή όλων των δυνάμεων για ένα δήμο πρωτοπόρο και προοδευτικό.

Δεσμευόμαστε να διεκδικήσουμε όπως και στο παρελθόν με σθένος τόσο τα απαιτούμενα έργα υποδομής όσο και την συναίνεση η οποία είναι επιτακτική στο νέο αυτοδιοικητικό περιβάλλον.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους που μας στηρίζετε μέχρι σήμερα, που μας εμπιστεύεστε και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε όλοι παρόντες για ένα και μόνο στόχο:

Την πρόοδο και προκοπή ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ!

Την Κυριακή 02 Ιουνίου δώστε μας τη δύναμη να γίνει το Όραμα μας  πράξη.

 

Με εκτίμηση

Νίκος Κουρουπάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Σητείας