Νέα - Ανακοινώσεις

Τα τελευταία νέα μας

Επίσκεψη στη Ζάκρο

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Νίκος Κουρουπάκης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού Σητεία: Επιστροφή στο μέλλον, επισκέφθηκε τη Τετάρτη 17 Απριλίου τη τοπική κοινότητα Ζάκρου σε αίθουσα του πολύκεντρου, όπου είχε συζήτηση επί 2 ώρες με εκπρόσωπους φορέων και με τα μέλη του τοπικού συμβουλίου για τα προβλήματα της περιοχής.

Τονίστηκε από το πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου η ανάγκη να προχωρήσει ως βασικό έργο υποδομής ο δρόμος Παλαίκαστρο – Ζάκρος και αναγνώρισε ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχουν γίνει σχετικές ενέργειες από το Δήμο ούτε από τη περιφέρεια. Οι συμμετέχοντες στις τοποθετήσεις τους, ζήτησαν να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στη Ζάκρο γιατί τα τελευταία χρόνια νοιώθουν εγκατάλειψη.

Κλείνοντας τη συζήτηση ο κ. Κουρουπάκης εξέφρασε την άποψη ότι τα περισσότερα από τα προβλήματα που τέθηκαν αρμοδιότητας του Δήμου μπορούν να βρουν λύση ενώ για το δρόμο, που ήδη έχει ασχοληθεί, είναι απολύτου προτεραιότητας και πρέπει να προωθηθεί άμεσα όπως και παρεμβάσεις που αφορούν τη διαχείριση υδάτινων πόρων και εγγειοβελτιωτικών έργων σε συνεργασία με το ΤΟΕΒ Ζάκρου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την ανάγκη αξιοποίησης των Μουσείων και τη βελτίωση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης των τουριστών.