Νέα - Ανακοινώσεις

Τα τελευταία νέα μας

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου καταγράφηκε ένα αποτέλεσμα που για πολλούς ήταν αναμενόμενο, ενώ για άλλους αποτέλεσε έκπληξη. Η αντικειμενική και ψύχραιμη ανάλυσή του οδηγεί σε χρήσιμα συμπεράσματα, καθορίζει τα όρια της αντικειμενικής αλήθειας αλλά και της βούλησης του λαού, καταδεικνύει μεθοδεύσεις και πρακτικές από τις οποίες ο συνδυασμός μας κράτησε αποστάσεις, ενώ παράλληλα στοιχειοθετεί το εκλογικό διακύβευμα εν’ όψει του 2ου γύρου.

Οι Σητειακοί επέλεξαν να μας τιμήσουν με την ψήφο τους και να στείλουν το συνδυασμό μας στο 2ο γύρο των Δημοτικών εκλογών για τη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής.

Στον κρίσιμο για το Δήμο μας 2ο γύρο των Δημοτικών εκλογών οι συμπολίτες μας καλούνται να αποφασίσουν με τα παρακάτω κριτήρια :

  • Αξιολόγηση πολιτικών θέσεων και προγραμματικών δηλώσεων.
  • Ιδεολογική και πολιτική συνέπεια υποψηφίων.
  • Αποδεδειγμένη εμπειρία στη διαχείριση των τοπικών υποθέσεων και στη διεκδίκηση των μεγάλων έργων και υποδομών.
  • Επιβραβεύοντας τους καλύτερους μακριά από εκβιασμούς και κάθε είδους πιέσεις.
  • Αξιολογώντας το Δήμαρχο με ικανότητα στη σύνθεση διαφορετικών τάσεων και στη σφυρηλάτηση της ενότητας, τον αδιαπραγμάτευτο, ασυμβίβαστο και ντόμπρο εκφραστή της βούλησης όλων των Σητειακών.

Ο παραδοσιακά  Δημοκρατικός Σητειακός λαός είναι βέβαιο ότι θα μας δώσει την εντολή για την ανάληψη της επόμενης Δημοτικής Αρχής . Για τη Σητεία μας και το μέλλον της, δε χωρεί κανένα ρίσκο.

 

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ  ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ  ΕΜΠΕΙΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ – ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ