Νέα - Ανακοινώσεις

Τα τελευταία νέα μας

Πρώτη συνάντηση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 10/4/2019 στο εστιατόριο Da Giorgio η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο Μέλλον με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Κουρουπάκη.

Η συνάντηση ,πού έγινε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, είχε ως στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων των οικογενειών των δημοτικών συμβούλων. 
Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Νίκος Κουρουπάκης αφού καλωσόρισε τούς συμβούλους και τούς φίλους τους, ευχαρίστησε όλους για την εθελοντική τους συμμετοχή στη προσπάθεια αλλαγής του τρόπου διαχείρισης των τοπικών υποθέσεων.

Στην ομιλία του ο κ. Κουρουπάκης ανέπτυξε τους λόγους που επιβάλλεται μια διαφορετική προσέγγιση των τοπικών θεμάτων και περιέγραψε τούς βασικούς άξονες ενός προγράμματος πού διαμορφώνεται από το συνδυασμό, ώστε αφ’ ενός να προχωρήσουν γρήγορα και άμεσα έργα και δράσεις πού είναι αναγκαία για τη δρομολόγηση της ανάπτυξης και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών.”Οτιδήποτε θετικό είναι σε εξέλιξη ή έχει προγραμματιστεί θα υλοποιηθεί” τόνισε ο κ. Κουρουπάκης.

Δεν αντιδικούμε με κανένα απλώς διεκδικούμε την ψήφο του Σητειακού λαού για να επαναφέρουμε το Δήμο Σητείας στο δρόμο της ανάπτυξης και τους ρυθμούς προόδου που έχομε συνηθίσει και θέλει η τοπική κοινωνία.

Η συνάντηση έληξε με την ανακοίνωση από τον κ. Κουρουπάκη των πρώτων 35 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
Ο κ. Νίκος Κουρουπάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα ανταπόκριση των πολιτών και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη τελική νίκη.