Νέα - Ανακοινώσεις

Τα τελευταία νέα μας

Επισκέψεις στα χωρία Πεύκους, Ανάληψη, Μαρωνιά, Πισκοκέφαλο

1) Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Νίκος Κουρουπάκης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού Σητεία: Επιστροφή στο μέλλον, επισκέφθηκε την Κυριακή 13 Απριλίου τις τοπικές κοινότητες Μαρωνιάς και Πισκοκεφάλου και είχε συζήτηση με τους προέδρους και κατοίκους των κοινοτήτων. Στις ομιλίες του ο κ. Κουρουπάκης τοποθετήθηκε στα αιτήματα που υποβλήθηκαν και εξήγησε αναλυτικά τους λόγους που επιβάλλεται η αλλαγή του τρόπου διαχείρισης των τοπικών υποθέσεων, επισημαίνοντας τη στασιμότητα και την αρνητική εξέλιξη που έχουν πολλά έργα που ήταν δρομολογημένα και ο κ. Πατεράκης δεν τα προώθησε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μη έγκαιρη πληρωμή των απαλλοτριώσεων για την επέκταση του ΧΥΤΑ που έχει ως αποτέλεσμα την αχρήστευση των υποδομών του ΧΥΤΑ και την ανεξέλεγκτη διάθεση των απορριμμάτων του δήμου χωρίς καμία πρόνοια για το περιβάλλον και την υγιεινή. Επίσης τόνισε την τεράστια οικονομική ζημιά που έχουν υποστεί ιδιοκτήτες οικοπέδων και στο Πισκοκέφαλο από την αυθαίρετη – χωρίς απόφαση Δ.Σ. απόφαση του κ. Πατεράκη να μην προχωρήσει της πολεοδομικές μελέτες (βλέπε φώτο) .

2) Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Νίκος Κουρουπάκης επισκέφθηκε την πυροσβεστική υπηρεσία τη Δευτέρα 14 Απριλίου και είχε συνάντηση με το Δ/ντη κ. Παύλο Καπετανάκη. Η συζήτηση περιλάμβανε αλληλοενημέρωση και ο κ. Κουρουπάκης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στο προσωπικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν στη τελευταία θεομηνία καθώς και για την εν γένει προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Επίσης επαναδιατύπωσε την αμέριστη στήριξη στη προσπάθεια για αναβάθμιση της υπηρεσίας και την ανάγκη ίδρυσης σταθμού στο αεροδρόμιο.

3) Τη Δευτέρα 14 Απριλίου το απόγευμα ο κ. Κουρουπάκης με μέλη του συνδυασμού επισκέφθηκε τη τοπική κοινότητα Πεύκων – Ανάληψης και συζήτησε προβλήματα της περιοχής. Ιδιαίτερα παράπονα εξέφρασαν κάτοικοι των Πεύκων γιατί αισθάνονται εγκατάλειψη τα τελευταία χρόνια παρά το γεγονός ότι η περιοχή είχε αντιδήμαρχο συντοπίτη.