Νέα - Ανακοινώσεις

Τα τελευταία νέα μας

Συζήτηση με φορείς και κατοίκους στο Παλαίκαστρο

Tη Πέμπτη 20 Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Νίκος Κουρουπάκης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού Σητεία: Επιστροφή στο μέλλον, είχε συνάντηση με φορείς και πολίτες της τοπικής κοινότητας Παλαικάστρου στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου. Στη συζήτηση που διήρκησε περισσότερο από 2 ώρες τέθηκαν τα προβλήματα που έχουν ανάγκη άμεσης προώθησης για επίλυση. Όπως επισημάνθηκε από πολλούς τα έσοδα από ΑΠΕ δεν αποδόθηκαν σε έργα, ενώ προβλέπεται από το νόμο. Επίσης τονίστηκε η ανάγκη προώθησης του βιολογικού καθαρισμού, της οδοποιίας, των αναπλάσεων στη παραλιακή ζώνη, του σχεδίου πόλης του Αγκαθιά, η προστασία του Φοινικοδάσους από το σκαθάρι, τό αρδευτικό δίκτυο κ.λ.π.

Ο κος Κουρουπάκης αφού άσκησε κριτική στη δημοτική αρχή και ιδιαίτερα στο δήμαρχο κ. Πατεράκη ανέλαβε δεσμεύσεις για την νέα Δημοτική περίοδο πάνω σε προβλήματα που είναι εφικτό να υλοποιηθούν άμεσα, για την προώθηση θεμάτων που αφορούν αρμοδιότητα άλλων φορέων όπου χρειάζεται οργανωμένη διεκδίκηση , κάτι που όπως ανέφερε έχει γίνει στο παρελθόν με επιτυχία, ενδεικτικά ανέφερε αεροδρόμιο, λιμάνι, ΤΕΙ, σχ. Πόλης, Βιολογικός κ.λ.π.

Κλείνοντας την ομιλία ο κ. Κουρουπάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση του κόσμου και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τελική νίκη.