Νέα - Ανακοινώσεις

Τα τελευταία νέα μας

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 5/9/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 05.09.2019 στις 20:00,  συνεδρίασαν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι κοινοτικοί σύμβουλοι της πόλης της παράταξης μας, μετά από πρόσκληση του επικεφαλής Νίκου Κουρουπάκη, στο γραφείο της Δημοτικής παράταξης.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η διαδικασία ανάδειξης των μελών του προεδρείου και των επιτροπών οικονομικών και ποιότητας ζωής του δημοτικού συμβουλίου. Έγινε αναλυτική παρουσίαση της διαδικασίας, των αρμοδιοτήτων και του τρόπου λειτουργίας των επιτροπών από τον επικεφαλής της παράταξης. Στη συνέχεια έγινε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμβούλων όπου σε άριστο κλίμα συνεργασίας, αποφασίστηκε ομόφωνα ποιά μέλη θα προτείνει η παράταξη για το προεδρείο και τα μέλη των επιτροπών που της αναλογούν.

Παράλληλα επαναδιατυπώθηκε η ισχυρή βούληση όλων των συμμετεχόντων να τιμήσουν στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των πολιτών και για το σκοπό αυτό, μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η λειτουργία του γραφείου της παράταξης να γίνει οργανωμένα για ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων – προβλημάτων από τους πολίτες και τους φορείς της περιοχής, με τους εξής τρόπους:

  • το γραφείο θα είναι ανοιχτό κάθε Τρίτη από τις 11:00 έως 13:00 και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από 18:00 έως 20:00.
  • Κάθε Πέμπτη από 18:00 έως 20:00 για θέματα της δημοτικής κοινότητας Σητείας.
  • τηλέφωνα επικοινωνίας 6974 064 787 & 6977 456 842.
  • διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας : info@sitia-mellon.com
  • τοποθέτηση γραμματοκιβωτίου για παράπονα, προτάσεις, απόψεις, ιδέες ή καταγγελίες των πολιτών ανώνυμα στο γραφείο της παράταξης, στη διεύθυνση Δημοκρίτου 17 στη Σητεία.

 

Γραφείο Τύπου  Δημοτικής Παράταξης 

«Σητεία: Επιστροφή στο Μέλλον»